Всеки знак от зодиака има много специфични и отличителни характеристики, но

...
Всеки знак от зодиака има много специфични и отличителни характеристики, но
Коментари Харесай

Най-забавните зодии

Всеки знак от зодиака има доста специфични и отличителни характерности, само че постоянно някои от тях споделят личностни черти, като Дева, Рак и Стрелец, които са знаците с най-хубаво възприятие за комизъм.

Въпреки че от време на време проблемите от всекидневието взимат превес над хората и съумяват да повлияят на настроението им, има избавление. Това най-вероятно би бил някой другар от зодия Рак, Дева или Стрелец. Представителите на тези знаци могат да оправят и най-мрачното въодушевление и да накарат най-тъжния човек да се усмихне. Техният комизъм служи като лекарство за всяка рана.
 f
Рак - Способни да възприемат страстите и да съчувстват

Ракът е четвъртият зодиакален знак и първи от детайла Вода. Те се ръководят от страстите на Луната и преобладаването на този прочувствен свят прави хумора им адаптивен към разнообразни обстановки. Раците не се двоумят да покажат своята съпричастност с демонстрации на любов.

Техният темперамент постоянно е замайващ: оттеглен, неразговорлив или, в противен случай, блестящ, прелъстителен и удивителен. Те са изключителни мечтатели, заради което постоянно бъркат действителния свят с фантазиите си.

Въпреки че хората Рак се считат за най-чувствителните в зодиака, точно тази линия ги кара да използват хумора си като метод да се оправят с всяка ситуация и да трансформират настроението на хората в обкръжението си.

Дева - Интелигентни, изобретателни и със ужасно възприятие за комизъм

Дева е един от трите знака на стихията Земя и се ръководи от Меркурий. Хората от тази зодия са силно комуникативни и с богато въображение, което ги кара да имат доста хрумвания и да философстват по разнообразни тематики, които може би другите биха пренебрегнали.

Те постоянно са подготвени да оказват помощ и в случай че околните им хора изпитват компликации, ще създадат всичко допустимо, с цел да оказват помощ за разрешаването на проблемите им. Представителите на тази зодия са състрадателни и загрижени за благополучието на другите.

Девите са организирани, практични, продуктивни и постоянно търсят съвършенството, заради което са склонни да бъдат самокритични. Те са извънредно правилни на себе си и се стремят и другите да бъдат такива.

Девата е измежду знаците с най-хубаво възприятие за комизъм, защото владее най-вече иронията и точно това ѝ разрешава да минава през неподходящи обстановки.

Стрелец - Шегаджии по природа

Позитивността, която Стрелците имат, ги кара да се любуват даже на най-лошите условия, тъй като те постоянно виждат хубавата страна на нещата. Тъй като са ръководени от планетата Юпитер, те са благи и великодушни.

Стрелецът се ръководи от детайла Огън и това ги прави директни, общителни и приказливи, тъй че в никакъв случай не скучаете, когато се обкръжите с хора от този знак.

Представителите на тази зодия се нуждаят от това всички към тях да се забавляват и да си прекарват добре. Поради тази причина постоянно се стремят да поддържат настроението и обръщат самостоятелно внимание на всеки.

Всичките им другари могат да потвърдят, че Стрелците са центърът на купона и когато тях ги няма, несъмнено неналичието им се усеща.

Те са склонни да бъдат креативни и хумористични при всяка опция. Хората от зодия Стрелец имат интензивна сила и са най-оптимистичните в зодиака.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР